(English translation below)
De komende weken posten studenten landschapsarchitectuur van de Wageningen Universiteit hier hun werk van hun tweede ontwerpstudio. Deze blog is een digitale verzameling van het werk met discussie, links, plaatjes, en portfolio's.

In de rechter kolom vindt u onder het kopje 'OPGAVE' de opdracht die de studenten de komende weken uitvoeren.
Voor de PDF files van de gepubliceerde Landschaps Ontwikkelings Plannen verwijzen wij u naar deze link.

During the coming period, this blog is used as a publication platform made by students of the study Landscape Architecture (Wageningen University, The Netherlands).
This blog contains a summary of discussion, impressions and portfolios made during this second landscape design studio. If possible, an english translation is made as well.

vrijdag 22 mei 2009

Maquette+sfeerimpressie Ruud

De plaats waar het allemaal gaat gebeuren is het industrieterrein ten zuiden van het huidige centrum van Renkum. Deze plek is tijdens de groepsopdracht aangewezen als een locatie voor een nieuw centrum van Renkum.





Op de foto is het gebied te zien met aan de zuidkant de Nederrijn en in het noorden het huidige centrum. De blauwe elementen zijn de woonblokken. Vanuit het oude centrum komt er een weg richting de rivier(autoluw), die eerst breed is, daarna smal en uiteindelijk de gestalte aanneemt van een plein met zijstraten die als boulervard aangekleed worden. Het groene gebied links dient als achtertuin voor de appartementen(prive). Het plein is voor iedereen toegankelijk. Het grote blok rechts wordt ingericht voor winkels.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten